CREATING COOKING

Verandering van spijs doet eten.
Portrait of senior businessman standing by window with digital tablet in his hand
Ontmoeten

Bij de ZZP Fabriek Maastricht melden zich geregeld initiatiefnemers met een idee dat ze als ondernemer in de markt willen zetten. Wij helpen hen daarbij. Onder meer door hen in contact te brengen met mensen die hen daarbij kunnen ondersteunen. Daarnaast kijken we of we hen behulpzaam kunnen zijn bij het vinden van een geschikte ruimte.

Ambitie

Een groepje kookfanaten van buitenlandse komaf ondersteunen bij hun ambities om met hun kookkunsten als zzp’er aan de slag te gaan.

Stel je voor

dat dit initiatief uitgroeit tot een begrip in de Euregio. Voor internationale keukens bestaat veel belangstelling. Sterrenkoks reizen naar verre oorden om nieuwe indrukken en vooral ook nieuwe kennis op te doen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan streetfood.

Doe mee

Verandering van spijs doet ook letterlijk eten. Hier ligt een unieke kans voor bijvoorbeeld een ‘internationaal kooktheater’ dat door bedrijven en andere organisaties – maar ook door particulieren – kan worden ingehuurd voor het geven van workshops en presentaties.

Meer info?

  • Wil je meer informatie over deze case? Stuur ons een bericht.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

HOUSE OF CHANGE

Een aanpak van arbeidsmobiliteit

MATCHMAKING

Van netwerken tot grote aanbesteding

CIRCULAIR TEXTIEL

Een unieke kans voor Modestad Maastricht.

MADE IN THE EUREGION

Een eigen afdeling in Loods 5

EEN EIGEN ZZP-PLATFORM

De onuitputtelijke mogelijkheden

PINSIOEN

Een creatieve manier om ongemerkt pensioen op te bouwen

ONDERHOUD VAN BEDRIJFSDATA

Een vaardigheid waar vraag naar is

SCHRIJVENDE DENKERS

Collectieve denkkracht als businessmodel

MAKERS VAN MAASTRICHT

Maastrichtse creatieve maakindustrie

WASTED FOOD

Een circulaire foodindustrie

Vraag het de community leden en specialisten helpen je met alle vraagstukken of check onze FAQ