HOUSE OF CHANGE

Een aanpak van arbeidsmobiliteit
case_house-of-change
Ontmoeten

We zoeken professionals die binnen een specifieke sector in kaart brengen en oog hebben voor het duiden van taken die goed door zelfstandigen gedaan kunnen worden. Zij zijn zakelijk en weten ook welke professionals hiervoor geschikt zijn en waar je die kunt vinden. Ook als je dit als een uitdaging ziet ben je natuurlijk welkom.

Ambitie

Projecten waarbij de kwaliteiten van deelnemers verkend worden op de mogelijkheden om gezamenlijk nieuwe vormen van aanbod te creëren die door de deelnemers enkelvoudig niet kunnen worden uitgevoerd. Een aanpak van arbeidsmobiliteit waarbij het denken in klassieke banen losgelaten wordt en waarbij creating work centraal staat.

Stel je voor

Welke problemen kunnen we als (samenwerkende) deelnemers oplossen en waar zitten de persoenen en organisaties die geld over hebben voor het oplossen van dat soort problemen.

Doe mee

Ben je een vernieuwende loopbaanspecialist en/of ben je in staat om in termen van business creation te denken dan ben je bij ons aan het juiste adres. Ook als je een psycholoog bent die goed in staat is om persoenen te begeleiden bij het concreet maken van hun vaardigheden en kwaliteiten en die in staat is om dit te vertalen naar concrete termen. Daarnaast goed in staat om samenwerken te stimuleren en te begeleiden. Ook adviseurs die multidisciplinair willen meedenken bij het vormgeven van innovatie en creation processen voegen wij graag toe aan het ontwikkelteam en uitvoeringsteam.

Meer info?

  • Wil je meer informatie over deze case? Stuur ons een bericht.

MATCHMAKING

Van netwerken tot grote aanbesteding

ONDERHOUD VAN BEDRIJFSDATA

Een vaardigheid waar vraag naar is

CREATING COOKING

Verandering van spijs doet eten.

PINSIOEN

Een creatieve manier om ongemerkt pensioen op te bouwen

WASTED FOOD

Een circulaire foodindustrie

BUSINESS CIRCLE

De zaak waar alles om draait

MAKERS VAN MAASTRICHT

Maastrichtse creatieve maakindustrie

ONCE MORE

Een nieuw circulair medisch textielmerk

HOUSE OF CHANGE

Een aanpak van arbeidsmobiliteit

CIRCULAIR TEXTIEL

Een unieke kans voor Modestad Maastricht.

Vraag het de community leden en specialisten helpen je met alle vraagstukken of check onze FAQ