De ZZP Fabriek

Versterken

De ZZP Fabriek (ZZPF) lanceert, organiseert en ondersteunt projecten die de positie van zzp’ers versterken. Als partner van de Limburgse zzp’er gaan we in gesprek met lokale overheden over economische onderwerpen die zzp’ers aangaan. We willen een platform voor zelfstandige professionals zijn dat werkomgevingen, creatieve broedplaatsen en samenwerkingsinitiatieven biedt.

Omdenken

We zetten kansen voor zzp’ers om in daden. Door te zoeken naar nieuwe vormen van samenwerking, met onderwijs en wetenschap, bedrijfsleven en overheid. We zien mogelijkheden voor nieuwe initiatieven en nemen hierin het voortouw. Vaak gaat het om nét dat duwtje in de rug of die slimmere manier van samenwerken. Centraal staat de ontwikkeling van het enorme zzp-talent van deze regio.

Ondersteunen

We geloven in de kracht van informeren en kennis delen. Samen staan we sterker. Er is voordeel te halen uit de overvloed aan kennis en ervaring die de ZZP Fabriek bijeenbrengt. Door kennis te delen en samen te werken breiden zzp’ers hun mogelijkheden uit en creëren ze kansen voor zichzelf en elkaar. Lokale ondernemingen en organisaties groeien en versterken door beter gebruik te maken van het regionale zzp-talent.