YouRegion

Het youRegion project van de Euregio Maas Rijn wil door het vergroten van het geografisch gebied de mogelijkheden vergroten voor de inwoners van de Euregio Maas Rijn.

Het project wil ervoor zorgen dat de Euregio Maas-Rijn niet alleen één van de toptechnologie-regio’s wordt met uitstekende carrièremogelijkheden voor de totale beroepsbevolking, maar ook een regio waar nieuwkomers hartelijk worden ontvangen. Werkgelegenheid is een cruciale factor bij de integratie van nieuwkomers in de regio.

In het kader van het youRegion project wil ZZP Fabriek Maastricht grensoverschrijdend ondernemen voor ZZP-ers en kleine ondernemers stimuleren en de ontwikkeling van een Euregionaal netwerk hiervoor faciliteren.

Vanuit het youRegion project heeft de ZZP Fabriek de ZZP-desk opgezet voor advies, informatie en voorlichting om grensoverschrijdende ZZP-ers en kleine ondernemers goed geadviseerd en geïnformeerd grensoverschrijdend ondernemen met als motto: beter geïnformeerd is beter ondernemen.

Ook organiseert de ZZP Fabriek hiervoor een aantal grensoverschrijdende ondernemersevents, zodat zelfstandige ondernemers vanuit de verschillende landen en regio’s in de Euregio Maas Rijn elkaar ontmoeten en leren kennen.

Onderstaand vindt u de Youregion partners:

Euregio Meuse-Rhine (EMR)

Ons motto is: “Waar verscheidenheid verbindt” . De EGTS Euregio Maas-Rijn is een van de oudste Euregio’s die 5 partnerregio’s, 3 officiële talen (Duits, Frans en Nederlands) en 3 landen (België, Duitsland en Nederland) met elkaar verbindt. Het EMR-kantoor in Eupen (B) ondersteunt en coördineert de grensoverschrijdende samenwerking in deze regio.

De EMR is lead partner in het youRegion project euregio-mr.info

         

 

 

 

 

EEN EIGEN ZZP-PLATFORM

De onuitputtelijke mogelijkheden

MATCHMAKING

Van open koffie tot grote aanbesteding

EEN INSPIRATIEWINKEL

Die het bedrijfsleven kan triggeren

MADE IN THE EUREGION

Een eigen afdeling in Loods 5

WASTED FOOD

Een circulaire foodindustrie

MAKERS VAN MAASTRICHT

Werkzaam in de cultuursector

BUSINESS CIRCLE

De zaak waar alles om draait

CIRCULAIR TEXTIEL

Een unieke kans voor Modestad Maastricht.

50 PLEASE

Creatieve producten en diensten voor ouderen.

PINSIOEN

Een creatieve manier om ongemerkt pensioen op te bouwen

Praat mee over ZZP gerelateerde onderwerpen in ons forum.

"Gaat het slecht vertel het mij; gaat het goed, vertel het een ander"